Hoofdgerechten
Al onze gerechten kunnen eveneens op bestelling verpakt en meegenomen worden.
Mosselen
Dit jaar serveren wij U opnieuw de echte Goudmerkmosselen van Premier!
Mosselen Natuur met verse groenten
Mosselen in Provençaalse saus
Mosselen in witte wijn
Men kan kiezen tussen 0,8Kg - 1,2Kg en 1,6Kg per portie
Vleesgerechten
Steak (ong.300gr)
Entrecôte (ong. 450gr)
Steeds opgediend met sla en frietjes of saus naar keuze:
Provençaalse saus,Champignonsaus, Groene peper ,“De Spanuit” of Béarnaisesaus
Visgerechten
Vers gebakken zeetong [natuur of met kappertjes]
Gestoomde staartvis [lotte]
- onder een laagje graanmosterdsaus
- op een bedje van prei
- met een luchtig geklopte mousseline
Kabeljauwhaasje
- gestoomd met graanmosterdsaus
- gebakken met tartaarsaus
Paling “in ’t groen”
wordt bij ons klaargemaakt met meer dan 10 verschillende groene kruiden
Paling in tomatensaus
Paling “Op oma’s wijze”-zachte sjalotten in witte wijn met een scheutje room
Koude Hoofdschotels
Tartaarsteak (om zelf klaar te maken)of Américain (klaargemaakt in de keuken)
Tomaat met grijze garnalen
- één tomaat op een bedje van sla
- twee tomaten voor grote eters
Een weelderige salade met grijze garnalen (ong. 300gr. Garnalen)