Hoofdgerechten

 Al onze gerechten kunnen eveneens op bestelling verpakt en meegenomen worden.

Mosselen

Dit jaar serveren wij U opnieuw de echte Goudmerkmosselen van Premier!

Mosselen Natuur met verse groenten

Mosselen in Provençaalse saus

Mosselen in witte wijn

Men kan kiezen tussen 0,8Kg - 1,2Kg en 1,6Kg per portie

Vleesgerechten

Steak (ong.300gr)

Entrecôte (ong. 450gr)

Steeds opgediend met sla en frietjes of saus naar keuze:

Provençaalse saus,Champignonsaus, Groene peper ,“De Spanuit” of Béarnaisesaus

Visgerechten

Vers gebakken zeetong [natuur of met kappertjes]

Gestoomde staartvis [lotte]

- onder een laagje graanmosterdsaus

- op een bedje van prei

- met een luchtig geklopte mousseline

Kabeljauwhaasje

- gestoomd met graanmosterdsaus

- gebakken met tartaarsaus

Paling “in ’t groen”

wordt bij ons klaargemaakt met meer dan 10 verschillende groene kruiden

Paling in tomatensaus

Paling “Op oma’s wijze”-zachte sjalotten in witte wijn met een scheutje room

Koude Hoofdschotels

Tartaarsteak (om zelf klaar te maken)of Américain (klaargemaakt in de keuken)

Tomaat met grijze garnalen

- één tomaat op een bedje van sla

- twee tomaten voor grote eters

Een weelderige salade met grijze garnalen (ong. 300gr. Garnalen)