Telefonisch reserveren van vrijdag tot dinsdag, tussen 9u en 11u30 en tussen 17u en 18u
02/569.13.46 , info@despanuit.be
Navigation

HOOFDGERECHTEN

Al onze gerechten kunnen eveneens op bestelling verpakt en meegenomen worden.
Voor groepen van max. 20 personen kan een aangepast menu voorzien worden, gelieve ons te contacteren voor meer info

MOSSELEN

Mosselen Natuur met verse groenten
Mosselen in Provençaalse saus
Mosselen in witte wijn

Men kan kiezen tussen 0,8Kg - 1,2Kg en 1,6Kg per portie


VLEESGERECHTEN

Steak (ong.300gr)
Entrecôte (ong. 450gr)

Steeds opgediend met sla en frietjes of saus naar keuze:
Provençaalse saus,Champignonsaus, Groene peper ,“De Spanuit” of Béarnaisesaus



VISGERECHTEN

Vers gebakken zeetong [natuur of met kappertjes]

Gestoomde staartvis [lotte]
- onder een laagje graanmosterdsaus
- op een bedje van prei
- met een luchtig geklopte mousseline

Kabeljauwhaasje
- gestoomd met graanmosterdsaus
- gebakken met tartaarsaus

Paling “in ’t groen”
wordt bij ons klaargemaakt met meer dan 10 verschillende groene kruiden

Paling in tomatensaus
Paling “Op oma’s wijze”-zachte sjalotten in witte wijn met een scheutje room



KOUDE HOOFDSCHOTELS

Tartaarsteak (om zelf klaar te maken)of Américain (klaargemaakt in de keuken)

Tomaat met grijze garnalen
- één tomaat op een bedje van sla
- twee tomaten voor grote eters

Een weelderige salade met grijze garnalen (ong. 300gr. Garnalen)



Top
Loading ...