Al onze gerechten kunnen eveneens op bestelling verpakt en meegenomen worden.
Voor groepen van max. 20 personen kan een aangepast menu voorzien worden, gelieve ons te contacteren voor meer info
MOSSELEN
Mosselen Natuur met verse groenten
Mosselen in Provençaalse saus
Mosselen in witte wijn
Men kan kiezen tussen 0,8Kg - 1,2Kg en 1,6Kg per portie
VLEESGERECHTEN
Steak (ong.300gr)
Entrecôte (ong. 450gr)
Steeds opgediend met sla en frietjes of saus naar keuze:
Provençaalse saus,Champignonsaus, Groene peper ,“De Spanuit” of Béarnaisesaus
VISGERECHTEN
Vers gebakken zeetong [natuur of met kappertjes]
Gestoomde staartvis [lotte]
- onder een laagje graanmosterdsaus
- op een bedje van prei
- met een luchtig geklopte mousseline
Kabeljauwhaasje
- gestoomd met graanmosterdsaus
- gebakken met tartaarsaus
Paling “in ’t groen”
wordt bij ons klaargemaakt met meer dan 10 verschillende groene kruiden
Paling in tomatensaus
Paling “Op oma’s wijze”-zachte sjalotten in witte wijn met een scheutje room
KOUDE HOOFDSCHOTELS
Tartaarsteak (om zelf klaar te maken)of Américain (klaargemaakt in de keuken)
Tomaat met grijze garnalen
- één tomaat op een bedje van sla
- twee tomaten voor grote eters
Een weelderige salade met grijze garnalen (ong. 300gr. Garnalen)